Viime lauantaina käytiin belgien erikoisnäyttelyssä ilma oli edellisen näyttelyn vastakohta eli tosi kylmä. Mutta onneks ei satanut. Avoimen luokan narttuja oli 37 kpl! Elikkäs odotukset ei ollut mitenkään kovin korkeat, Ninja sai taas ERIn mutta 4 parhaan joukkoon ei tälläkertaa päästy. Tuomari tykkasi pikkusista nartuista,mutta ERI erkkarista on ihan hieno juttu.

Löysin kauhukseni Ninjan kainalosta patin!! Eilen käytin molemmat koirat rokotettavina ja näytin pattia samalla eläinlääkärille, hän sanoi että, vaikuttaa selkeästi vaarattomalta rasvapatilta. Ja ettei ainakaan näillä helteillä kannata tehdä sille mitään, seuraillaan nyt sitä ja jos kasvaa ja alkaa vaivaamaan koiraa leikataan sitten pois.

Perjantaina alkaa taas agitreenit pitkästä aikaa! Niin ja paljastetaan nyt senverran,että ilmotin meidät tokokisoihin... Ei kyl olla paljoo treenattu et saa nähdä kuin meidän käy, hui. Ja lomakin alkaa vetelemään viimesiään 9.8 alkaa taas työt ja lapsilla koulu. Seuraavat näytelmät Ninjalla olis 11.9 Porvoossa...

Tässä vielä yks kuva Nellistä mökiltä.